Vracane na produktot

Вашата нарачка е целосно заштитена

Ако купениот производ не ги исполни вашите очекувања, производот може да се замени за нов во период од 15 дена. Во случај на враќање на пари, целиот износ ќе ви биде вратен по решавањето на рекламацијата.
Приватноста ви е загарантирана. Вашите податоци се користат САМО за потребите на WINIX.

Плаќање на нарачаниот производ

Нарачаниот производ ќе го платите пред приемот на пратката, директно во вашата локална пошта или банка на нашата жиро сметка. При испорака на робата добивате фактура и гарантен лист.
Не се неопходни кредитни картички за нарачка на производи од веб-страницата на WINIX.

Прием на нарачаниот производ

Производите ќе ви бидат пратени во најскоро можно време. Вообичаеното време на испорака на производ што го има на залиха, е 2-3 дена.
Ако не сме во можност да го испорачаме во тој рок, ќе бидете контактирани.

Испорака на производите

Сите производи на WINIX се доставуваат преку ЈП Македонски Пошти или некоја од останатите служби. Поштенските трошоци се на товар на нарачателот.

Прифаќање на нарачката

Ќе добиете e-mail порака дека нарачката ви е потврдена.
Ако сакате да ја откажете нарачката, пишете ни e-mail или јавете се на 072 21 31 51.