Филтер за HR1000 / Zero+

winix filter

Вистински HEPA филтер кој е обложен со анти бактериски третмант. Филтрира 99,97% од ПМ честичките поголеми од 0,3 микрони вклучувајќи полен, прав, првут од домашни миленици, чад од цигари и др. Фитерот обложен со активен јаглен (The Coated Deodorization – CD Carbon Filter) служи да ги редуцира мирисите и хемикалиите.

Сетот на филтри се менува на 1 година.

Цена: 4,500 ден. залиха