ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ

За здрав живот

Работните површини на прочистувачите се дадени според Амерички стандарди и верифицирани од ANSI акредитираната организација AHAM

Прочистувачи на воздух

Сите Winix прочистувачи го прочистуваат воздухот од штетните ПМ честички поголем од 0,3 микрометри (ПМ2.5, ПМ10)
Антибактерискиот третмант и Plasma технологијата ги редуцираат бактериите и вирусите.

3-5 фази на прочистување, VOC сензор (мириси и хемикалии).

Winix Smart

5 фази на прочистување, сензор за ПМ честички, VOC сензор, тајмер, child-lock, Wi-Fi smart app

Регулатори на влажност

Навлажнувачи (зголемување на влажност) особено погодни за зимски периоди и периоди на настинка и грип.

Моделите P150, P300, P450 ги нема на залиха.

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk