Filter N

winix filter

Сет од филтри кој се состои од префилтер, вистински ХЕПА филтер (True HEPA) кој ги филтрира честичките поголеми од 0,3 микрометри (ПМ2,5, ПМ10) со ефикасност од 99,97%. Филтер обложен со активен јаглен со ефикасност поголема од 95%.

Сетот на филтри се менува на 1 година доколку уредот работел цела година и нормална заганеност. При други услови животот на филтерот може да биде подолг или пократок од препорачаниот.

Филтерот е компатибилен со моделите Winix Tower QS, Winix NK100, Winix NK105, Winix NK300, Winix NK305

Цена: 4,200 ден. залиха