Winix Zero + сет гратис филтри

 

WINIX Zero прочистувач со сензор за ПМ честички и тајмер. Прочистувачот сам ја регулира брзината со помош на претцизниот сензор за ПМ честички. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии. Го прочистува воздухот во 4 фази на прочистување, префилтер, филтер со активен јаглен (Coated Deodorization Carbon Filter) кој ги редуцира хемикалиите, вистински ХЕПА филтер кој ги филтрира ПМ честичките поголеми од 0,3 микрометри (PM2.5, PM10), WINIX PlasmaWave® технологија кога ги редуцира хемикалиите. Со уредот е вклучен сет филтри за првата година и плус гратис сет филтри.

Цена: 18,000 залиха

Прочистува

Ozone free, bez ozon

Без озон

Уредите се безбедни бидејќи не произведуваат отровен озон

Polution, zagaduvaci

ПМ честички

Ги отстранува ПМ честичките пололеми од 0,3 микрони (PM2.5, PM10)

Bacteria, bakterii

Бактерии и вируси

HEPA филтерот во комбинација со PlasmaWave® технологијата ги редуцира бактериите и вирусите

Pet dander, prvut od milenici

Првут од миленици

Го отстратнува првутот од милениците и ситни влакна

Polen

Алергија

Го елеминира поленот од воздухот. Особено корисно за алергични

Chemicals, hemikalii

Хемикалии

Активниот јаглен редуцира разни хемикалии

Сертификати

Winix ECARF certificate
Winix ALLERGYUK certificate
Winix ALLERGYUK certificate
Winix CE certificate
Ве интересираат повеќе детали за сертификатите ? Погледнете овде

Интро

Филтрирање на чад

Спецификација

Тежина 7kg
Димензии 21 X 60 x 38 cm
Оптимална површина (AHAM) 35м2
Максимален капацитет (Според ECARF) инфо 99м2 (за 1 час на најголема брзина ќе редуцира 95% од честичките поголеми од 3 микрометри)
Проток на воздух 96m3/h – 462m3/h
CADR индекс (прав/полен/чад) 243/246/232 (413/418/394 m3/h)
Гаранција 2 години
Брзини на вентилатор 5 (ноќна, спора, средна, брза, турбо)
Ниво на бучава 27,8db – 60db
Тип на мотор BLDC (без четкици, потивок, долг век на живот)
Тајмер Да, 1/4/8 часови
VOC сензор Нема
Сензор за честички Има
Моќност 2,8W – 70W
Режим на работа рачен, автоматски – денски/ноќен. Автоматскиот режим го контролира сензорот за ПМ честички и во зависност од загаденоста ја регулира брзината.
Промена на хепа филтри 6 – 12 месеци
Промена на филтер со активен јаглен 3 месеци (4 филтри годишно, вклучени)
Боја Бела.
Напојување 220V
Упатство за употреба МК, EN-FR-ES-DE-IT-NL-PL
Произведено во Кореја

Филтер

Со самиот уред e вкчучен сет филтри + гратис сет филтри (8 филтри со активен јаглен и два ХЕПА филтри). Филтрите со актвен јаглен се менуваат на 3 месеци, хепа филтрите се менуваат од 6-12 месеци, во зависност од условите на користење.

Слични производи