Како да ја инсталирам Америчката апликација ?

Инсталацијата на Америчката апликација за Вашиот Андроид телефон се состои од следните чекори:

  • Превземање на апликацијата
  • Овозможување на телефонот да инсталира апликации од локално превземени пакети
  • Инсталација на апликацијата

Апликацијата ги поддржува моделите HR1000, Zero+, TowerQ, T1.

 

Превземање на апликацијата

Последна верзија 1.2.8
Апликацијата треба да ја превземете во вашиот телефон.

 

Овозможување на телефонот да инсталира апликации од локално превземени пакети

Откако ќе ја превземете апликацијата на вашиот телефон, треба да го подесите телефонот, да дозволи да се инсталира апликацијата.
Слетете ги чекорите како на сликите
(Напомена, чекорите може да варираат во зависност од вашата Андроид верзија. За постари верзии овозможете ја опцијата “Unknown sources” или “Unknown apps” што се наоѓа во Security менито, или пребарајте ја преку “Search” во сетинзите)

 

Инсталација на апликацијата

Сега може да ја инсталирате апликацијата.
Отвоорете го “Files”, најдете ја апликацијата кај сте ја превзеле и кликнете на неа.
Слете ги чекорите.

Откако ќе ја инсталирате апликацијата, треба да се регистирате, па да се најавите и да го додадете вашиот уред.

Подесување на Zero+

Доколку имате Zero+ модел, тогаш изберете Кореја горе десно и ќе се појави Zero+

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk