ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ

За здрав живот - чист воздух во вашиот дом.

Го прочистува воздухот од ПМ честички и хемикалии.

Неутрализира бактерии и вируси.

Продукти

ПРОЧИСТУВА

Три до пет типа на филтри овозможуваат одлично прочистување на воздухот
Ozone free, bez ozon

Без озон

Уредите се безбедни бидејќи не произведуваат отровен озон

Polution, zagaduvaci

ПМ честички

Ги отстранува ПМ честичките пололеми од 0,3 микрони (PM2.5, PM10)

Bacteria, bakterii

Бактерии и вируси

HEPA филтерот во комбинација со PlasmaWave® технологијата ги елиминираат бактериите и вирусите

Pet dander, prvut od milenici

Првут од миленици

Го отстратнува првутот од милениците и ситни влакна

Polen

Полен

Го елеминира поленот од воздухот. Особено корисно против алргии

Mold Spores, muvla

Спори од мувла

Ги отстранува спорите од мувла

Cigarete smoke, cad od cigari

Чад од цигари

Го редуцира чадот од цигари

Chemicals, hemikalii

Хемикалии

Активниот јаглен редуцира разни хемикалии

Freshome feature img 1

3 - 6 фази на Прочистување

Прочистувачите користат од три до пет фази на прочистување за ефикасно да го прочистуваат загадениот воздух. Прашина, чад, полен, првутот од животни, спори од мувла, редуцира органски хемикалии се штетни за вашиот дом и животната средина и можат да го иритираат вашиот респираторниот систем. Winix прочистувачите ќе го намалат присуството на овие загадувачки супстанци, така што ќе можете да живеете удобно во вашиот дом.

Freshome feature img 2

Филтрир со активен јаглен

Winix филтрите со активен јаглен ги редуцираат хемикалиите во воздухот.

Freshome feature img 3

HEPA Филтрирање

Вистинскиот ХЕПА филтер ги филтрира 99,97% од респираторните надразнувачи и загадувачи, како што се алергени, полен, спори од мувла, прашина, првутот од животни, бактерии и вируси (PM2.5, PM10). Овој уред е одличен избор за луѓе кои имаат астма и алергија.

Freshome feature img 4

PlasmaWave® Технологија

PlasmaWave® Технологија ги разградува вирусите, бактериите и други хемикалии на молекурално ниво со помош на позитивни и негативни јони без озон.

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk