Купување и рекламации

Вашата нарачка е целосно заштитена
Производот може да се замени за друг во период од 15 дена доколку производот не е употребуван (Закон за заштита на потрошувачите, Службен весник 236/2021 од 07.11.2022, член 10). Производот може да се врати во рок од 15 дена само доколку не е употребуван.

Плаќање на нарачаниот производ
Производот може да го платите:
– Со електронска картичка
– Во кеш во продажен салон
– со фактура

Прием на нарачаниот производ
Производите ќе ви бидат пратени во најскоро можно време. Вообичаеното време на испорака на производ што го има на залиха, е 2-3 дена.
Ако не сме во можност да го испорачаме во тој рок, ќе бидете контактирани.

Испорака на производите
Производите ги доставува наш вработен или може да ги испорачаме по некои од локалните доставувачи на пратки.

Прифаќање на нарачката
Ќе добиете e-mail порака дека нарачката ви е потврдена.
Ако сакате да ја откажете нарачката, пишете ни e-mail или јавете се на контакт телефонот.