Контакт

Порати состојбата со корона вирусот продажниот салон нема да работи. Примаме он-лајн и телефонски нарачки.

Ексклузивен увозник на Winix за Македонија

ЕСТЕР СОФТ ДООЕЛ

Жиро сметка: 210070277880190
Банка: Тутунска Банка

Продажен салон

Јане Сандански 25/1-2
1000 Скопје
Македонија


Tel: 072 21 31 51

Овластени Дилери

Техномаркет
Агротехна
Рема Компјутери
Advance Media
Техно Битола

Овластен дилер за Србија и Босна и Херцеговина

Health Care Group doo Beograd Surcinski put 289b Ovlasceni distributer Winixa za Srbiju i BIH tel +381642500298

Verzija na latinica