Boneco P700

 
P700 е еден од најдобрите прочистувачи на пазарот со Швајцарски квалитет, со проток на воздух од 800м3/час и се користи до површина од 180м2 а особено за простории каде има големо загадување. Има вградено многу точен ласерски сензор за ПМ честички, вредностите ги мери во реално време и ги прикажува на нумерички дисплеј. Прочистувачот користи два сета од филтри со префилтри кој можат да се перат, два хепа филтри и два филтри со масивен активен јаглен во гранули. Уредот има рачка и тркалца и многу лесно може да се преместува. Уредот е многу моќен и прочистува доста брзо, дури и во големи простории. Високо ефикасен за одстранување на штетни гасови и мириси, формалдехид, смог, ПМ честички и др. Има естетски дизајн и може да се вклопи и во најлуксузните домови.

Он-Лајн нарачките се наплатуваат по банкарски пат со картичка и за нив се издава фактура
(Закон за регистрирање на готовински плаќања, член 2)

Карактеристики

Идеален за простории до 180м2

Висока ефикасност во одстранување на ПМ честички, гасови, мириси

Аеродинамичен дизајн со голема ефикасност

Многу тивок 37db на најмала брзина

Рачка и тркалца за лесно преместување

Детали

Голем проток, 800м3/час

Нумерички дисплеј за ПМ2,5

Дупли сет филтри – мал шум, заштеда на енергија.

Голема моќ на прочистување CADR = 750 м3/час

Ласерски сензор за ПМ честички

Автоматски мод

Child Lock

Индикатор за промена на флитри

Тајмер

ШВАЈЦАРСКИ КВАЛИТЕТ


Совети:
  • Кога готвите исклучете го прочистувачот. Потоа проветрете ја просторијата и повторно вклучете го.
  • Кога проветрувате исклучете го прочистувачот.
  • Не го користете прочистувачот во простории со јаки одори.
  • Чистете го префилтерот редовно.

Спецификација

Тежина 15kg
Димензии 36 x 39 x 77 cm
Оптимална површина 72м2
Максимален капацитет (Според ECARF) инфо 180м2 (за 1 час на најголема брзина ќе редуцира 95% од честичките поголеми од 3 микрометри)
Проток на воздух 800m3/h
CADR индекс 750 m3/h
Гаранција 2 години
Ниво на бучава 37db – 66db
Тајмер Да, тајмер за вклучување и тајмер за исклучување
VOC сензор Нема
Сензор за честички Има, ласерски
Нумерчички диспјел за ПМ2,5 Има
Моќност 6.5W – 67W
Режим на работа рачен, автоматски – денски/ноќен. Автоматскиот режим го контролира сензорот за ПМ честички и во зависност од загаденоста ја регулира брзината.
Промена на филтри 12 месеци
Боја Бела со црно.
Напојување 220V
Упатство за употреба Повеќе јазици, МК

Филтер

Со самиот уред се вклучени два сет филтри кои се состојат од хепа филтер и масивен филтер со активен јаглен. Преопрачливо е филтрите да се променат на 1 година. Во зависност од условите за користење, животот на филтрите може да биде пократок или подолг од 1 година.

Слични производи