Поради годишен одмор WinixMK нема да работи од 09.07.2024 до 29.07.2024. Нарачките направени Он Лајн во тој период ќе бидат испорачани после 29.07.2024.

Алергија на домашна прашина

Домашен прав

Алергија на домашен прав се должи најмногу на микроскопски крлежи кои се наоѓаат во него. Покрај тоа, домашната прашина содржи и голем број на други алергизирачки материи – влакна,перушина, различни видови на бактерии, влакна од волнени и памучни производи и други.
Утврдено е дека на домашен прав, кој се содржи во најголеми количества во килими, теписи, перници, душеци, прекривките, завесите и др. се алергични 50-60% од болните со алергиска настинка, астматичен бронхит и бронхијална астма.

Sick woman blowing her nose

Прочистувачите на воздух се едно од најефикасните начини за да го зачувате вашето здравје.Со помош на трите фази на прочистување пре-филтрирање со активен јаглен, хепа филтрирање и plasawave технологија, Winix прочистувачите на воздух ќе го прочистат воздухот во вашиот дом и ќе ви овозможат да дишете чист воздух.

Winix уредите за прочистување на воздухот го штитат вашето здравје и ја подобруваат вашата добросостојба.

PlasmaWave® Технологија го разградува чадот од цигари, вирусите, бактериите, мувла и други хемикалии и мириси каи лебдат на молекурално ниво со помош на позитивни и негативни јони без озон.

Погледнет ги продуктите за чист воздух во вашиот дом на Winix

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk