ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ

За здрав живот

До 28.11.2022

Прочистувачи на воздух

Сите Winix прочистувачи се со вистински ХЕПА филтер и го прочистуваат воздухот од штетните ПМ честички (ПМ2.5, ПМ10) поголем од 0,003 микрометри со ефикасност од 99,99% Погледни сертификат
Антибактерискиот третман и Plasma технологијата ги редуцираат бактериите и вирусите Погледни сертификат.

50 m2
-10% попуст
99 m2
-30% попуст
100 m2
-30% попуст
120 m2
-30% попуст
180 m2
-20% попуст

Регулатори на влажност

Навлажнувачи (зголемување на влажност) особено погодни за зимски периоди и периоди на настинка и грип.

Резервни филтри

Моделите P150, P300, P450, HR950 ги нема на залиха.

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk