Поради годишен одмор WinixMK нема да работи од 09.07.2024 до 29.07.2024. Нарачките направени Он Лајн во тој период ќе бидат испорачани после 29.07.2024.

Winix со ново лого

 

Со задоволство го објавуваме глобалното ребрендирање на Виникс! Веруваме дека е важно да го објасниме концептот и значењето на новото лого WINIX.
Нашата страст лежи подалеку од понудата на напредна линија на решенија за квалитет на воздухот за вас и вашето семејство, иако тоа секогаш ќе биде наш главен приоритет. Ние исто така веруваме во опфаќање на светот на воздухот како целина, нашиот свет на бесконечни можности и постојано трудејќи се да му подариме на нашиот ценет клиент, најдобри производи во индустријата за квалитет на воздухот.

Нашата приказна започнува на работ на реалноста и сонот, тука се појавуваат иновации. Ние веруваме дека мешавината на нашето прогресивно размислување и поместување на границите е местото каде се случува величина. На работ на минатото и сегашноста е реализирана нашата иднина, каде можеме да ви обезбедиме напредни производи. Ова е местото каде што живее духот WINIX, каде соништата и идеите стануваат реалност. Онаму каде нашиот дух и самодоверба стекнуваат сочувство еден кон друг.

WINIX има единствена перспектива за бесконечните можности на своите производи и самиот свет. Ние веруваме дека суштината и вредноста на нашите производи се безгранични, и ние го покажуваме ова верување во самото лого WINIX. Свесно ја изразивме нашата верба за бескрајна можност во форма на WINIX „X“ што значи и бесконечно. Користената кривина укажува на обликот на светот и со комбинацијата „Х“, опфаќа бесконечни можности на нашиот бренд и светот во кој живееме.

Богатите бои, сината на универзумот и виолетовата на сонцето имаат длабоко значење во атмосферата во која живееме. Длабокото сината боја се наоѓа таму каде што земјата се среќава со универзумот и тогаш започнуваат можностите. Кралската виолетова свети кога сонцето изгрева иако е темнина, носејќи нови идеи и концепти.

 

Ние сме горди што го споделивме нашето длабоко верување во нашиот бренд и светот на можностите околу нас.

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk