КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ

АПЛИЦИРАЈ ЗА КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ

Апликацијата е бесплатна. Со аплицирање за картичка за лојалност добивате попусти за одреден производи. За повеќе информации видете ги општите услови за користење подолу.

* Со аплицирање ги прифаќате општите услови за издавање и користење на програма за лојалност опишани подолу како и политиката на приватност.

КОЈ МОЖЕ ДА СТАНЕ КОРИСНИК ЗА КАРТИЧКАТА ЗА ЛОЈАЛНОСТ?

Секој возрасен човек кој ќе го пополни формуларот за апликација преку веб-страната може да стане корисник на картичка за лојалност.

КАКО ДА КОРИСТЕТЕ КАРТИЧКАТА ЗА ЛОЈАЛНОСТ?

Картичката можете да ја користите кога купувате во продавницата на WinixMK или на веб-продавницата. Кога купувате во веб-продавницата, потребно е да го искористите купонот за попуст наведен на картичката.

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ИЗДАВАЊЕ И КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНОСТ

 • Условите го дефинираат издавањето и употребата на картички за лојалност.
 • Носител на картичката е возрасно лице кое го пополнило образецот за барање за добивање картичка за лојалност, што е достапно на веб-страницата.
 • Продажбата на стоки во рамките на програмата за лојалност е посебен поттик за продажба кога WinixMK, под јасно дефинирани услови, ги наградува клиентите за нивната лојалност со одредени придобивки.
 • По регистрацијата, клиентот добива картичка за лојалност.
 • Лојалните корсници се промотори на брендот, позитивно го шират името и квалитетот на брендот, со тоа привлекуваат нови клиенти, а за возврат добиваат поволности.
 • Корисникот на „картичка за лојалност“ добива попуст во следниот износ:
  • 10% попуст на филтрите
  • 20% попуст на прочистувач на воздух Winix Zero
  • 20% попуст на прочистувач на воздух Winix Zero Pro
  • 20% попуст на прочистувач на воздух Winix Zero S
  • 20% попуст на прочистувач на воздух Boneco P700
  • 10% попуст на прочистувач на воздух Winix Zero Compact
  • 10% попуст на навлажнувач на воздух L500
 • Правото на попуст трае во текот на календарската година во која е издадена картичката, како и во следната календарска година од денот на издавањето.
 • Наведените попусти се пресметуваат на продажната цена. Во случај на акциска цена важи акциската цена без дополнителен попуст.
 • Картата за лојалност се издава на име и само овластениот корисник може да ја користи и да добие попуст по таа основа.
 • Доколку картичката за лојалност не ја користи овластен корисник, чие име е наведено на картичката, попустот нема да се пресмета, а доколку има чести обиди за злоупотреба на картичката за лојалност, WinixMK го задржува правото да ја блокира лојалноста картичка по предупредување на сопственикот на картичката.
 • Доколку картичката за лојалност е украдена или оштетена, корисникот е должен да ја извести Виникс ДООЕЛ, по е-пошта info@winixmk.mk, по што конкретната картичка ќе биде блокирана, а по пополнувањето на барањето, ќе се издаде нова картичка.
 • Виникс ДООЕЛ дооел го задржува правото да ги менува условите за користење, што корисникот може да ги провери со прегледување на условите за користење на веб-страницата www.winixmk.mk
 • Личните податоци на корисникот на картичката се обработуваат во согласност со важечкиот Закон за заштита на личните податоци, кој е дефиниран со Политиката за приватност.