Што се ПМ честички ?

Сте се запрашале сто претставуваат ПМ честичките? Дали треба да се прочисти воздухот во вашиот дом и како моше да направите прочистување на воздух ? Погледнете го видеото

Прочистување на воздух

Постои начин да ги исфилтирате штетните ПМ честички во вашиот дом со помош на квалитетен прочистувач на воздух. Winix прочистувачите на воздух се базирани на ХЕПА филтер. ХЕПА филтерот е високо квалитен филтер кој ги филтрира ПМ честичките поголеми од 0.3 микрони.

Визуелен тест како прочистувачот филтрира чад

Мерење колку ПМ честички се исфитрирани

Освен ПМ честички, уредот ги елиминира и бактериите и вирусите. Погледнете како овде. За повеќе информации погледнете ги продуктите

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk