Ефикасност на хепа филтерот

Во прилог е даден сертификат EN1822, на кој што се гледа дека ефикасноста е 99,99% дури и за честички како што се 0,01 микрометар.

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk