Поради годишен одмор WinixMK нема да работи од 09.07.2024 до 29.07.2024. Нарачките направени Он Лајн во тој период ќе бидат испорачани после 29.07.2024.

Првут од миленици

Луѓето кои имаат алергија на домашни миленици имаат чувствителен имунолошки систем. Ваквиот имунолошки систем реагира на протеините кои се наоѓаат во урината, плунката или првутот (мртвите клетки) од домашното милениче. Симптомите кои се јавуваат како резултат на ваквата реакција се всушност симптомите на алергија.

Алергените односно првутот од вашата мачка или куче може да се најдат на мебелот и други површини во домот. Честопати ваквите алергени може да останат и до неколку месеци на мебелот, ѕидовите, облеката. Влакната на домашните миленици не претставуваат алергени сами по себе, но на нив може да се налепат првут, урина и плунка. Исто така, собираат и прав и полен па оттаму може да дојдете во контакт со состојка која може да предизвика алергија.

alergii-do-domasni-milenici
Прочистувачите на воздух се едно од најефикасните начини за да го зачувате вашето здравје.Со помош на трите фази на прочистување пре-филтрирање со активен јаглен, хепа филтрирање и plasawave технологија, Winix прочистувачите на воздух ќе го прочистат воздухот во вашиот дом и ќе ви овозможат да дишете чист воздух.

Winix уредите за прочистување на воздухот го штитат вашето здравје и ја подобруваат вашата добросостојба.

PlasmaWave® Технологија ги разградува вирусите, бактериите, мувла и други хемикалии и мириси каи лебдат на молекурално ниво со помош на позитивни и негативни јони без озон.

Погледнет ги продуктите за чист воздух во вашиот дом на Winix

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk