Поради годишен одмор WinixMK нема да работи од 09.07.2024 до 29.07.2024. Нарачките направени Он Лајн во тој период ќе бидат испорачани после 29.07.2024.

Болести на белите дробови

Директно поврзани со изложувањето на чад од цигари се астмата, хроничниот бронхитис и честите настинки. Луѓето со овие состојби кои живеат со пушачи или работат во средина во која се пуши, се повеќе склони на влошување на болеста. Емфизем е неизлечлива состојба која ги погодува белите дробови и се јавува кај луѓе што се постојано изложени на чад од цигари како и кај активните пушачи. Оваа болест предизвикува уништување на алвеолите во белите дробови и за неа не постои лек. Со уништување на алвеолите, воздухот останува заробен во белите дробови. Тие што ја имаат оваа болест претрпуваат потешкотии во дишењето (недостаток на воздух – диспнеа) што постепено се влошуваат.Размислете каква штета си правите себе си на  и на луѓето што живеат со вас.

pusenje-620x350

Прочистувачите на воздух се едно од најефикасните начини за да го зачувате вашето здравје.Со помош на трите фази на прочистување пре-филтрирање со активен јаглен, хепа филтрирање и plasawave технологија, Winix прочистувачите на воздух ќе го прочистат воздухот во вашиот дом и ќе ви овозможат да дишете чист воздух.

Winix уредите за прочистување на воздухот го штитат вашето здравје и ја подобруваат вашата добросостојба.

PlasmaWave® Технологија го разградува чадот од цигари, вирусите, бактериите, мувла и други хемикалии и мириси каи лебдат на молекурално ниво со помош на позитивни и негативни јони без озон.

Погледнет ги продуктите за чист воздух во вашиот дом на Winix

Za zdrav zivot koristete procistuvac na vozduh.

Go cisti vozduhot od stetni PM cesticki, alergii, bakterii, virusi, cad i drugi stetni sostojki vo vozduhot.

Nasite proizvodi korisat aktiven jaglen, hepa filter i plasma tehnologija koja dejstuva kako jonizator.

Виникс пречистувачи на воздух

WinixMk